Aquasos defineix la temporada com a bona, tot i l’aparició del Covid

temporada 2020 aquasosL’empresa igualadina de serveis ha qualificat la temporada d’estiu 2020 amb una nota molt alta després de les incerteses inicials.


Després de l’estat d’alarma decretat pel govern a la primavera, la temporada de piscines no semblava tenir garanties per oferir un bon servei als usuaris de les instal·lacions aquàtiques. A més dels problemes derivats del sector amb la dificultat de trobar personal qualificat, la manca de formacions, la temporalitat, etc. enguany van sorgir les incerteses en l'obertura de piscines i la transmissió del virus al medi aquàtic.


Tot i reconèixer el tancament d'algunes de piscines gestionades per Aquasos durant les últimes temporades (més d’una desena han estat tancades al públic), gràcies a l’adjudicació de nous centres aquàtics i la renovació de la majoria dels clients d’anys anteriors, el volum de negoci ha estat similar als de altres anys.

 

 

D'aquesta manera l'empresa ocupa un paper important dins del sector i tancarà un estiu molt complicat amb molt bones sensacions que permetrà afrontar el nou curs amb més energies que mai.