Què fan els socorristes a l'hivern?

socorristes hivernDesprés de l'estiu els socorristes segueixen en actiu.

No creguem que la funció d'aquest professional ha de baixar la guardia encara que la temporada d'estiu hagi finalitzat. Però, on trobem els socorristes després de l'estiu?

En llocs càlids com les illes Canàries, prossegueixen estant presents ja que en aquestes platges el bany es succeeix pràcticament al llarg de tot l'any. Així mateix podem localitzar-los en piscines climatitzades municipals o bé privades. A l'hivern són bastants les persones tant grans com petits que practiquen natació o bé activitats aquàtiques esportives en aquest tipus d'instal·lacions.

Molts pares aprofiten per portar als seus filles i filles a la piscina a l'hivern per a que aprenguin a nedar. Alguns socorristes també desenvolupen la feina de monitors de natació.

Una altra de les opcions que els socorristes aprofiten a l'hivern, és fer cursos per reciclar-se i augmentar la seva capacitació en el camp del salvament. Molts d'ells a més d'això es preparen per a tornejos d'hivern són grans atletes i practiquen moltes disciplines per mantenir-se en forma com escalada, running o bé natació.

També participen en activitats i esdeveniments esportius fins i tot molts d'ells van a treballar a estacions d'esquí ja que coneixen les tècniques de primers auxilis en el medi natural i s'encarreguen de la prevenció d'accidents.

Cada vegada són més les companyies i organitzacions que disposen de personal qualificat i format en socorrisme i són conscients de la necessitat de tenir personal capacitat en aquesta classe de tasques en el cas d'urgència o accident.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre els nostres socorristes