Avantatges de contractar una empresa de socorrisme

contratar socorrista catalunya salvamento piscina playaEn una altra publicació us explicavem Quan és necessari contractar un socorrista en funció de la superfície de làmina d'aigua. 

En aquesta publicació un expliquem que contractar una empresa de socorrisme és una de les coses que segurament hauràs de fer si administres alguna finca, comunitat de veïns, apartaments o hotels que incloguin piscines que necessitin vigilància.

I segurament t'estàs preguntant ara mateix, quina empresa de socorrisme hauries de contractar?

Quines són les característiques més importants d'una empresa de socorrisme? i algunes altres preguntes importants sobre aquest tema. Però no et preocupis, a Aquasos volem ajudar-te i per això hem creat aquest article que t'ajudarà a triar correctament la teva empresa de socorrisme.

Les empreses de socorrisme sabem què és el que més convé en cada cas

Una de les coses més interessants de contractar una empresa de socorrisme és que, gracies a la nostra experiència us podem recomanar un socorrista o un servei que més s'adapti a les vostres circumstàncies particulars. Les diferències entre piscines, públic, horaris, etc. fan que disposar d'una empresa amb experiència al sector faciliti molt les coses a l'hora de contractar.

En aquest sentit, un negoci de socorrisme et pot facilitar, en la majoria dels casos, al personal amb la millor formació i experiència per a cada cas a més de saber detectar amb facilitat possibles fraus.

Coneix en aquest enllaç els serveis de Salvament i Socorrisme que podem oferir-te

Una empresa de socorrisme és eficaç

Seleccionar un socorrista per a un treball concret és una virtut que les empreses de socorrisme sabem potenciar per sobre un socorrista freelance. Una empresa amb una administració competent és capaç de gestionar aquests serveis amb rapidesa i eficàcia per oferir-te el millor d'una manera molt ràpida perquè no hagis de parar els teus serveis o mantenir desprotegits els usuaris de les teves piscines.

Cal destacar que Aquasos té el seu propi procés de selecció de socorristes professionals, que garanteix a tots els seus clients una màxima qualitat en els serveis de socorrisme al millor preu.

D'altra banda, quan cal cobrir el lloc d'un socorrista o per un canvi d'última hora, la velocitat és clau, i és vital per a qualsevol administrador que es pugui disposar d'un nou professional que pugui cobrir l'anterior.

Les empreses de socorrisme garanteixen professionalitat

Quan una empresa ben administrada i reglada supervisa les contractacions, l'elecció de personal, les col·locacions i la relació amb els clients, només pots esperar professionalitat de cadascuna de les persones que s'encarreguen de la vigilància de les teves piscines. Una empresa especialitzada és capaç de garantir-te aquesta professionalitat que un treballador freelance no podria.

Els socorristes d'aquestes empreses estan qualificats per a primers auxilis

A Aquasos sempre hem cregut que un socorrista és molt més que un socorrista. Ha de ser capaç de dur a terme tècniques de primers auxilis per socórrer les persones, ha de ser atent i agradable amb el personal i els usuaris i a més a més ha de ser capaç de transmetre el valor humà que caracteritza a Aquasos.

T'interessa: Requisits per a ser socorrista

Contractar socorristes professionals a Catalunya

A  Aquasos som professionals del socorrisme i podem ajudar-te amb la teva piscina a l'hora de mantenir la seguretat i la confiança. Tots els nostres socorristes compten amb la qualificació necessària, coneixements de primers auxilis, i moltíssimes ganes d'ajudar-te a tu i als banyistes.